Politiet kaldt ud til mistænkelig bil med duggede ruder: Du gætter ikke, hvad de fandt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet fandt det lettere morsomt og forlod straks stedet.

Mest læste i dag

Politiet skal som bekendt sikre civiles sikkerhed, fred og orden, mens de videre fører kontrol med, at lovene overholdes og derfor skrider ind over for lovovertrædelser.

Politiet kaldes derfor ud til tonsvis af voldsomme, og sommetider, ubeskrivelige scener, som de færreste mennesker ville kunne klare at se.

Ikke nok med det, så kaldes de også socialvæsenets forlængede arm.

De tager sig nemlig gerne af de sociale sager, og betragter det også som en del af jobbet som politibetjent. Og når man kommer hjem fra sådan en opgave, så er man uden tvivl lidt mat resten af dagen.

Men hvordan har man det så, når man kommer retur til stationen efter at være blevet sendt ud til en mistænkelig bil af en årvågen borger?

Chokeret. Uden tvivl chokeret.

Søndag ved 17-tiden blev Midt- og Vestjyllands Politi kontaktet af en borger, som havde set en bil, der holdt parkeret ved den tidligere ambulancecentral på Strandparken i Nykøbing.

Borgeren var overbevist om, at der måtte være noget i gære, hvorfor Midt- og Vestjyllands Politi sendte en patrulje afsted, skriver Nordjyske.

Da betjentene ankom, kunne de konstatere, at der ganske rigtigt holdt en bil parkeret på adressen. Gennem bilens tiltagende duggede ruder kunne observeres to personer, en kvinde og en mand, hvoraf kvinden sad placeret med ryggen til rattet.

"Kollegerne bankede på ruden, og kvinden og manden steg ud og forklarede, at de blot var ved at hvile sig. Det konkluderedes på den baggrund, at der ikke foregik noget af politimæssig interesse, men at der snarere var tale om "kæresteri i bil". Derfor forlod vi stedet igen uden videre," fortæller politiassistent Niels Bach fra Skive Politi.

Anbefalet til dig