Politiet med bøn: Hjælp os med at finde dem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet har ikke haft succes med at finde dem selv, og har derfor bedt om hjælp fra offentligheden.

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi har brug for hjælp til at finde to flugtbilister, der flygtede fra to forskellige uheldssteder, efter henholdsvis at have påkørt en cyklist og en anden bil.

Den første flygtede fra et færdselsuheld, som politiet fik besked om kl. 11.08 onsdag formiddag. Her blev en cyklist påkørt af en bilist, der efterfølgende forlod stedet uden at give sig til kende.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Cyklisten var en 39-årig mand fra Nykøbing Sjælland, som forklarede, at han cyklede ad Glostrupvej mod vest, da han befandt sig uden for Egebjerg, hvor han blev ramt af en mindre, grå personbil, der kørte i samme retning.

Han oplyste, at han blev ramt af personbilens sidespejl, men at føreren ikke stoppede op. På uheldsstedet fandt man et tabt sidespejl, som politiet nu bruger i et forsøg på at få identificeret bilisten.

Kort tid efter dukkede andre bilister op, som hjalp den 39-årige hjem, så han kunne anmelde uheldet. Han pådrog sig ikke slemme skader, men var dog øm på det sted, hvor han blev ramt.

I døgnrapporten fremgår det, at Midt- og Vestsjællands Politi ønsker at komme i kontakt med personer, der kan hjælpe med at identificere føreren.

"... og vil i den anledning gerne i kontakt med personer, der måtte have kendskab til en mindre, grå personbil med et tabt sidespejl og føreren af køretøjet. Oplysninger i sagen gives til politiet på tlf. 114," lyder det i døgnrapporten.

Kl. 20.32 blev der igen anmeldt en flugtbilist, der havde ramt en 39-årig mandlig bilist fra Roskilde bagfra. Efter at have påkørt hans bil, var bilisten flygtet fra stedet.

På uheldsstedet blev det konstateret, at sammenstødet var sket ved et fodgængerfelt på Sønderlundsvej, hvor den 39-årige mand var standset, da en pige skulle over fodgængerfeltet.

Det medførte, at han blev påkørt af en anden bilist. Et vidne har forklaret til politiet, at han straks vendte bilen og flygtede fra stedet, uden først at give sig til kende.

Ingen kom til skade, men politiet efterforsker nu sagen, da de håber at kunne identificere bilisten. Har man information i denne sag, kan kontakte politiet på tlf. 114.

Anbefalet til dig