Politiet stormer asylcenter: 37-årig gemmer på våben

112
Politiet mødte talstærkt op på asylcentret. Foto: Shutterstock
Ved en større politiaktion anholdte politiet torsdag en 37-årig mand, som forventes sigtet for ulovlig frihedsberøvelse, trusler på livet og ulovlig våbenbesiddelse.

Mest læste i dag

Politiet mødte efter anmeldelse talstærkt op på Asylcenter Avnstrup, hvor den 37-årige mandlige beboer havde forskanset på sit værelse på asylcentret, hvor han tilbageholdt en kvindelig gæst mod hendes vilje. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. 

Politiet tog alle forholdsregler, da vidner på stedet oplyste, at den mandlige beboer udviste truende adfærd og var i besiddelse af en pistollignende genstand. Derfor handlede det om at sikre, at hverken personale, beboere eller politietbetjentene selv kom til skade under aktionen. 

Heldigvis gik det, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, som det skulle. Den mistænkte mand blev anholdt kl. 20.09 uden dramatik. Heldigvis var kvinden, der var til stede på værelset, også uskadt, da det politiaktionen var overstået.

Gemte på våben

Politiet ransagede efterfølgende den 37-åriges værelse, hvor der blev fundet en pistol, som blev beslaglagt.

Den anholdte er indbragt til afhøring på politistationen. Han forventes i morgen at blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. 

Hvorfor det gik så galt, at manden forskansede sig på sit værelse og frihedberøvede en kvinde vides ikke. Politiet siger selv, at de forventer "De nærmere årsager til mandens handlinger forventes afdækket i forbindelse med politiets videre undersøgelse af sagen."

Ingen personer kom til skade i forbindelse med aktionen.

 

Anbefalet til dig