Politipatrulje møder tre skoledrenge: Så får de tæsk

Foto: Shutterstock

Det var ikke en rar oplevelse for patruljen onsdag aften.

Onsdag aften fik en patrulje sig en solid omgang tæsk. Der var dog heldigvis ikke tale om den slags der giver blå mærker - men nærmere et hak i selvtilliden.

En af politiets fodpatruljer traf nemlig onsdag aften en gruppe på tre drenge, der spillede fodbold på en af banerne, ved en skole i Næstved. Her patruljerer politiet i øjeblikke ekstra i området omkrign Præstøvej, da der har været meldinger om narkosalg i aften og nattetimerne. 

Læs også

Drabsforsøg på hustruen: Ægtemand fængslet

De tre drenge som havde tilknytning til skolen, så betjentene kastede sig ud i et forsøg på at vise drengene, hvordan man med ynde og effektivitet kan føre en bold op af banen. Det gik dog ikke helt så nemt som betjentene havde forudset - og de måtte erkende et nederlag.

Ifølge døgnrapporten et solidt ét af slagsen, der bliver beskrevet som et "nedslående og markant nederlag". 

Derfor måtte betjentene efter en omgang solide tæsk i fodbold, fortsætte deres patruljering med et forslået selvværd og hængende skuldre - de fik sig dog et overbærende smil med på vejen af de tre skoledrenge.

Børnehave står bag markabert fund i skov

En borger havde onsdag været på tur i skoven ved Østre Alle i Nykøbing Falster, da idyllen pludselig blev afbrudt.

Et makabert syn mødte nemlig borgeren, der plduselig fik øje på to afskårne grusehoveder, der var placeret i et bur ved FDF-pladsen i skoven.

Det synes borgeren alligevel var så besynderligt, at vedkommende besluttede at give ordensmagten et kald. Derfor rykkede en patrulje ud til stedet omkring kl.18.

Læs også

'Telefonfis' får politiet til at slå alarm

Det kunn dog hurtigt konstateres at der ikke var noget kriminelt på færde - det var derimod den lokale børnehave der stod bag det særprægede fund i skoven. Det viste sig nemlig, at der var tale om et forrådnelsesforsøg, så børnehavens børn kunne se hvad der skete med grisehovederne, når de forrådnede.

 

 

Læs også