Polsk mand havde magnet i underbukserne: Endte med at koste ham 94.500 kroner

Den 48-årige gemte på en magnet. Foto: Politi.dk
Selvom han på overfladen ikke havde gjort noget galt, så fattede en politiassistent alligevel mistanke til en 48-årig mand fra Polen.

Mest læste i dag

Mandag var en politiassistent fra Midt- og Vestsjællands politi – Tungvogncenter Øst – ude og foretage kontrol af lastbiler på Køge Bugt Motorvejen. Her standsede politiassistenten en polsk indregistreret lastbil med en 48-årig polsk mand bag rattet, som ved første gennemgang ikke havde begået nogen overtrædelser. Betjenten fattede dog alligevel mistanke om, at ikke alt var, som det skulle være, og derfor blev en større undersøgelse af føreren og lastbilen indledt.

Det viste sig herefter, at chaufføren havde anvendt en magnet til at snyde lastbilens takograf, og at han havde gemt magneten i underbukserne, for at politiet ikke skulle finde den. Det lykkedes dog ikke for ham at skjule magneten, og politiet mener at kunne bevise, at manden har anvendt magneten i alt tre gange. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Indrømmede alt i retten

Alt dette medførte en samlet bøde på 94.500 kr. og en påstand om, at chaufføren skal frakendes retten til at køre bil og lastbil i Danmark. Dette bliver dog først afgjort ved et retsmøde, som er planlagt til februar 2020. Chaufføren erkendte ved afhøringen alle forholdene, og bøde samt omkostninger blev betalt samme dag.

Anbefalet til dig