Raser ud i REMA1000: Betjente rykker ud til supermarked

Foto: Shutterstock
En mand lod sit raseri gå ud over personalet i det lokale supermarked.

Mest læste i dag

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte igår rykke ud til en REMA1000 i Næstved. Det fortæller politiet i døgnrapporten. 

Årsagen var at en kunde i butikken var blevet meget utilfreds. Han havde dog ikke tænke sig at gemme sin utilfredshed væk, fortæller politiet. Istedet lod han den gå ud over personalet.

"Den 50-årig mand var tilsyneladende meget utilfreds, da han mandag formiddag var i Rema1000 på Parkvej i Næstved," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, inden de fortsætter: 

"Han skubbede til personalet og råbte op, og klokken 10.22 blev poltiet tilkaldt."

Den 50-årige, der er fra Næstved, blev bortvist fra forretningen, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fortæller politiet. 

Sigtet for at slå med knojern

Det var dog ikke kun formiddagsballade i REMA1000, som Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte tage sig af. Mandag klokken 16.16 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet og slået ned ved rutebilstationen i Præstø. 

Det var en 39-årig mand, som havde fået flere slag i ansigtet med et knojern. Umiddelbart efter fandt politiet frem til en 17-årig fyr fra lokalområdet. Han blev anholdt klokken 17.34.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser, at den yngrer mand sigtes for kvalificeret vold, og han fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i løbet af tirsdagen.

 

 

Anbefalet til dig