Rasmus Paludan overfaldet ved moské: Politiet trækker peberspray

112
Rasmus Paludan blev overfaldet foran en moske. Foto: Youtube.
Det, der ifølge Rasmus Paludans YouTube-kanal, var en fredelig overvågning i forhold til at vurdere, om forsamlingsforbuddet ved moskéen på Dortheavej 43 blev overholdt, udviklede sig til en dramatisk affære.

Mest læste i dag

Umiddelbart var der intet, der tydede på, at dagen skulle blive anderledes for Rasmus Paludan, der som ville overvåge en moské, for at se om forsamlingsforbuddet ville blive overholdt.

Pludselig tog det hele en drejning, da en mand parkerer sin bil og beslutsomt går over mod Rasmus Paludan. Den ældre mand griber ud efter Paludan, der afværger noget, der minder om en mellemting mellem et skub og et slag. På ingen tid er Paludans beskyttelse aktiveret, og en politimand i civil passificerer manden med en peberspray.

Flere forbipasserende forsøger at blande sig, da de ikke kan se, at det er civil politi, der er i gang med at arbejde. 

Politiet gør opmærksom på, at de arbejder, og de forbipasserende skal forsvinde. Det får dog ikke to af de forbipasserende til at hidse sig ned. Politiet må lægge ører til ophidsede kommentarer, men de ender med at få styr på situationen.

Selv skriver Rasmus Paludan på Facebook: "En kendt raketforsker overfaldt både mig og politiet kl. 12.40 i dag fredag den 20.3.2020."

 

 

Anbefalet til dig