Rystende: Dansk by rammes af flere voldelige overfald

112
I begge tilfælde lykkedes det gerningsmændene at stikke af. Foto: Shutterstock
Tirsdag aften skabte to voldelige overfald travlhed hos politiet.

Mest læste i dag

Tirsdag aften blev pludseligt meget dramatisk, da to voldelige overfald gav genklang i en dansk by. Det fortæller Nordjyllands Politi på Twitter. Politiet har efterforsket de to voldelige overfald, der begge fandt sted i Aalborg. 

Poitiet spekulerer ikke offentlig i, om de to overfald hænger sammen, så det er der formentlig intet, der på nuværende tidspunkt tyder på. Fælles for de to hændelser er dog, at gerningsmændene i begge tilfælde slap væk. 

Det ene fandt sted i den østlige del af Aalborg. 

"Nordjyllands politi er lige nu tilstede ved Durupstien ved Smedegårdsvej/Budumvej hvor et grønt område er afspærret efter et voldeligt overfald der skete kl. 0300. En person er blevet stukket med kniv og gerningsmændene er løbet derfra," skriver Nordjyllands Politi på Twittter.

De fortsætter: 

"Området er afspærret og bliver afsøgt med politihunde nu for at lede efter spor. Den 21 årige forurettede er blevet behandlet for sine skader og er ikke alvorligt tilskadekommen. Vi hører gerne fra vidner som har hørt eller set noget."

Stukket i ballen

Aftenens andet overfaldt fandt sted i centrum af Aalborg. Her brød et slagsmål ud, der endte med, at en person blev stukket i ballen. 

"Vi er i øjeblikket til stede ved Slotspladsen i Aalborg, hvor der har fundet et slagsmål sted. Én person er blevet stukket med en ukendt genstand og er tilskadekommen, men ej kritisk. Vi efterforsker i øjeblikket sagen og har ikke yderligere kommentarer pt.," udtaler Nordjyllands Politi.

Lidt senere tirsdag aften kommer de med en opdatering: 

"Opfølgning: Slotspladsen, havnen i Aalborg kl. 2007 var der en gruppe unge mænd der overfaldt 2 andre mænd. Den ene mand blev stukket i ballen med en ukendt genstand og den anden blev overfaldet med knytnæveslag. Gruppen af mænd løb alle væk fra stedet og forsvandt."

 

Anbefalet til dig