Seksuelt krænket kvinde søgte tilflugt i bil men blev hurtigt bedt om at stige ud igen

08/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
To kvinder i en ældre rød personbil efterlyses. Foto: Shutterstock
To kvinder i en rød personbil efterlyses nu af politiet.

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de gerne vil i kontakt med to kvindelige vidner i en sag om grov vold og seksuel krænkelse over for en 30-årig kvinde fra Grevinge. I sagen har en mistænkt, 42-årig mand været frihedsberøvet siden kvindens anmeldelse af sagen til politiet den 10. august 2019.

De to kvindelige vidner på ca. 25 år opholdt sig fredag den 9. august 2019 kl. ca. 23.00 afventende i en rød personbil ved Grevinge togstation i Odsherred.

Offeret var på det tidspunkt på flugt fra den mistænkte mand og søgte tilflugt i deres bil. Hun forklarede kvinderne om sin situation og bad dem kontakte politiet, da den mistænkte mand også pludselig kom til stede ved bilen. Kvinderne blev utrygge ved situationen og bad offeret stige ud af bilen, hvorefter de kørte fra stedet i ukendt retning, efter at manden også var forsvundet fra området ved togstationen.

Politiet er ikke bekendt med kvindernes identitet og vil gerne som et led i efterforskningen afhøre dem som vidner, da kvinderne formodes at have gjort observationer af betydning for sagen. Offeret har beskrevet de kvindelige vidners bil som en rød, ældre personbil med fire døre.

Midt- og Vestsjællands Politi vil derfor gerne i kontakt med de to kvinder, som bedes henvende sig til politiet enten personligt eller via tlf. 46 35 14 48.

Anbefalet til dig