Skoleudflugt tog pludselig chokerende drejning: Børn gjorde uhyggeligt fund i busk

12/09/2023

Nicolai Busekist

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En gruppe skolebørn gjorde et uhyggeligt fund i en busk under en skoleudflugt fredag middag.

Mest læste i dag

Formålet med en skoleudflugt er, at det skal være både lærerigt og sjovt for børnene. Det var også formålet, da en gruppe skolebørn fredag var på udflugt til naturcenteret Kildegården i Herlev.

Hvad der startede som enhver anden skoleudflugt, tog dog pludselig en voldsom og uhyggelig drejning.

Ifølge Ekstra Bladet gjorde en gruppe af børnene et chokerende fund i en busk. Gemt i en pose opdagede de nemlig en pistol med et magasin isat – og det viste sig hurtigt, at der ikke var tale om en legetøjspistol.

Ifølge Julie Røjbæk, der er mor til et af børnene, fandt de en pose fra Normal med en sort kasse indeni. Børnene var naturligvis nysgerrige, hvorfor de besluttede sig for at åbne kassen, og her blev de mødt af det uhyggelig syn.

Til Ekstra Bladet fortæller Julie Røjbæk, at det naturligvis fik børnene til at hente en pædagog, som straks kontaktede politiet.

I første omgang hørte hun om episoden i en besked på Aula. Det var først senere, at hun vandt ud af, at hendes søn, som går i 1. klasse, var med til at finde den farlige pistol

"Jeg synes bare, det er voldsomt, siger hun. Drengene sagde, at de godt vidste, at det ikke var legetøj," fortæller Julie Røjbæk.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Københavns Vestegns Politi, der bekræfter, at der fredag blev fundet en pistol i Herlev. Ligeledes bliver det bekræftet, at fundet blev gjort i et grønt område ved Klausdalsbrovej.

"Vi kan bekræfte, at vi efterforsker en sag, og at vi i fredags klokken 12.03 modtog anmeldelse om, at der var blevet fundet en pistol i et grønt område ved Klausdalsbrovej i Herlev," skriver politikredsen i en mail til mediet.

Patruljen på stedet kunne konstatere, at der var isat et magasin i pistolen. Dog var der ikke taget ladegreb, hvilket ville være nødvendigt at gøre, før pistolen kunne affyres.

Eftersom der er tale om en igangværende efterforskning, har Københavns Vestegns Politi ikke ønsket at melde yderligere ud om sagen. Det betyder blandt andet, at de ikke har svaret på spørgsmål om, hvilken form for pistol, der blev fundet.

Anbefalet til dig