Skyder hund, fordi den går forkert: Drama i dansk by

Foto: Shutterstock
Pludseligt hørte hundes ejer den skrige.

Mest læste i dag

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte lørdag rykke ud til Sakskøbing. Her anmeldte et jagtselskab at en af deres hunde pludseligt var blevet skudt. Det fortæller politikredsen selv i døgnrapporten. 

"Lørdag klokken 11.15 fik politiet en anmeldelse fra et jagtselskab, der gik uden for Sakskøbing, om, at en af deres jagthunde var blevet beskudt. Hunden var under jagten løbet ind i en privat have, da ejermanden hørte den hyle," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, inden de uddyber: 

"Da den kom retur, kunne jægerne konstatere, at den var ramt i halsen af hagl fra en luftpistol. Politiet fandt frem til en 58-årig mand, som blev sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven."

Den luftpistol, han havde på sin ejendom, blev beslaglagt til sagen. Hundeejeren – en 58-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af hundeloven og står nu til en bøde på 2.000 kroner.

Hunden er efterfølgende blevet dyrlægeundersøgt, og den får ikke umiddelbart men, oplyser politiet. 

Sparker dørhåndtag i stykker

Lørdag klokken 20.30 blev politiet kaldt til Erantisvej i Næstved, hvor en noget ophidset mand havde hamret og sparket på en indgangsdør, så håndtaget gik i stykker. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Det var en 20-årig mand fra Haslev, og synet af politiet lagde ikke en dæmper på hans humør. Politibetjentene bad ham om at tage det roligt, men han fortsatte med at larme op. Den 20-årige blev sigtet for hærværk og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at få ro på stedet blev han anholdt klokken 20.41 og taget med til detentionen på politistationen i Næstved.

Han blev løsladt igen klokken 1.22, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

 

Anbefalet til dig