Skyder mod dansk skolegård: Flere børn strejfet

04/11/20 08:45

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
To børn blev strejfet, da fire drenge skød mod både en dansk skole og den dertilhørende skolegård. De skød med et gevær, der bruges til hard ball.

Sydsjælland og Lolland-Falsters politi måtte i går rykke ud til en skole i Korsør. Skolen var blevet ramt af flere skud fra et såkaldt hardball gevær, som mange unge bruger til at lege realistisk krig. 

Kort efter middagstid tirsdag fik politiet en anmeldelse om, at der blev skudt med et hardballvåben mod både selve skolen og skolegården på Helms Skole, der ligger på på Dahlsvej i Korsør.

Politiet sendte straks en patrulje af sted, der kunne finde ud af, hvor skuddene kom fra. 

Flere børn strejfes

Da politiet kom fra fik de hjælp af nogle vidner, der mente de havde set noget, der kunne være interessant for betjentenen. 

Vidner pegede politiet i retning af en ejendom i nærheden, og her viste det sig, at fire drenge sammen havde skudt ud af et tagvindue med et hardballgevær. To børn blev strejfet af kuglerne, da de fire skød mod både skolen og skolegården.

De fire drenge, der er 15 år og fra byen, blev alle sigtet for overtrædelse af våbenloven, og det gevær, de havde brugt, blev beslaglagt. Deres forældre er underrettet om sagen.