Skyderi i Rungsted udløser yderligere seks anholdelser

112
Politiet har anholdt seks personer. Foto: Shutterstock
Et skyderi koster nu yderligere seks mand friheden. Det måtte de sande, da Nordsjællands Politi anholdt dem mandag den 20. april. De fremstilles i et grundlovsforhør i dag med henblik på varetægtsfængsling.

Mest læste i dag

Det måtte de sande, da Nordsjællands Politi anholdt dem mandag den 20. april. De fremstilles i et grundlovsforhør i dag med henblik på varetægtsfængsling. Skyderiet fandt sted på Rungsted Strandvej.

Det skyderi, der 6. april 2019 kostede en 20-årig mand fra Nivå livet, har nu bragt antallet af anholdte op på otte personer. I forvejen har to mand siddet varetægtsfængslet i sagen siden april sidste år.  De otte mænd blev alle afhørt og sigtet i sagen, kort efter skyderiet.

Politiets efterforskning fører nu til, at Anklagemyndigheden rejser tiltale med alle otte for drab, drabsforsøg og våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder, udtaler specialanklager Margit Wegge.

Fundet på rasteplads

Det 20-årige skudoffer fra Nivå blev skuddræbt nær en rasteplads på Rungsted Strandvej, kort efter klokken 18 den 6. april sidste år.  Under skyderiet blev en anden mand såret af flere skud i benet.

Episoden menes at udspringe fra bandemiljøet og omhandle en twist mellem to lokale bandegrupperinger.

I skrivende stund har Nordsjælland Politi ikke yderligere kommentarer i sagen.
 

Anbefalet til dig