Slagsbror sviner betjente til: ”Danskersvin”

13/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
De to betjente måtte lægge øre til lidt af hvert. Foto: Kim Matthai Leland
Sent på natten til fredag måtte to betjente finde sig i at blive svinet til.

Mest læste i dag

Klokken var lidt over fem, da to politibetjente fra Østjyllands Politi måtte have fat i kraven på formodede slagsbrødre, der var kommet op og toppes efter en festlig aften i midtbyen. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten fredag. 

Patruljen mistænkte de to slagsbrødre for at have været involveret i et slagsmål, der var foregået ikke så langt fra Römers på Åboulevarden, hvor de to mænd blev opdaget af betjentene. Især den ene af mændene - en 25-årig - var meget agressiv over for betjentene, som han råbte af. Efter at betjentene flere gange havde bedt den højrøstede mand om at vise ID, blev han ved med at nægte. Betjentenes forespørgsler gjorde ham så rasende, at han - istedet for at finde sit sygesikringsbevis eller kørekort - kaldte betjentene for "danskersvin" og "hvide svin". 

Det skulle han dog ikke have gjort. De to bemærkninger gjorde, at han blev anholdt og sigtet for fornærmelig tale mod polititjenestemand. Derudover fik ha også en sigtelse for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, da han ikke ville identificere sig over for politibetjentene, da de spurgte ham om ID. 

Anbefalet til dig