Spreder skræk: Pumpet fyr spærrer vej og tænder af

112
Manden nægtede at rulle vinduerne ned eller åbne bilens døre. Foto: Shutterstock
Særligt en bilist gjorde sig uheldigt bemærket i trafikken i den netop overståede weekend.

Mest læste i dag

Fyns Politi beretter mandag om en ubehagelig hændelse, hvor én bilist pludseligt spærrede vejen for en anden. Herefter gik manden amok over en detalje i den anden bilists kørsel. Det fortalte anmelderen, da han tog kontakt til politiet søndag.

Da han kom kørende, så blev vejen foran ham nemlig pludseligt spærret , da en anden bilist pludseligt lod temperamentet løbe af med sig. Det var midt på eftermiddagen søndag, at de to bilisters kontrovers tog sin begyndelse. Her blev den ene bilist  ophidset over anmelders måde at køre gennem en vejchikane på.

Den pågældende bilist lod temperamentet løbe af med sig. Han vendte sin bil, overhalede og spærrede derfter vejen for bilisten, som nu ikke kunne slippe forbi den agressive anden bilist. 

Gik amok

Da vejen var spærret, gik den vrede bilist hen mod anmelderen. Han ville have, at manden - som han var sur på - skulle åbne døren eller rulle vinduet til bilen ned. Dette nægtede han dog. 

Det tog den vrede bilist ikke pænt. Han begyndte at slå på bilens venstre siderude, sparkede en stor bule i førerdøren og knækkede det vestre sidespejl af med et spark. Efter det ubehagelige vredesudbrud valgte han dog at sætte sig ind i sin bil og køre videre. Manden beskrives som en "muskuløs eller pumpet fyr", der var udstyret med tatoveringer på halsen. Han kørte i en sort Audi A4- stationscar. 

Ved du, hvem den arrige mand er? Så hører Fyns Politi meget gerne fra dig på telefon 114. 

 

Anbefalet til dig