Stjal julepynt fra kirke: Politihund sætter efter 17-årig tyveknægt

16/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Den 17-årige var angiveligt på udkig efter julepynt. Foto: Pixabay
Natten til søndag fik Sydsjælland og Lolland Falsters Politi en anmeldelse om, at der luskede flere uvedkomne personer rundt omkring Nysted Kirke. Derfor sendte politiet en hundepatrulje af sted, som hurtigt ankom med virken. Da betjentene og politihunden Joker ankom kunne de ikke undgå at se en person, som tog flugten igennem en låge til kirkegården. Betjentene slap Joker løs og den vakse hund fik hurtigt løbet personen, så politiet kunne få en snak med ham.  Det skriver Sydsjælland og Lolland Falsters Politi i døgnrapporten mandag.  Den ukendte person viste sig at være en 17-årig fyr fra København. Da betjentene havde fået styr på den unge mand, besluttede de sig for at tjekke omgivelserne omkring kirken. Her fandt de noget juleudsmykning, der tilsyneladende var blevet klippet ned fra gaden. Derfor valgte politiet at sigte den 17-årige for tyveri. Han blev bragt til afhøring på politistationen i Nykøbing, hvorefter hans forældre samt de sociale myndigheder blev underrettet om sagen. 

Mest læste i dag

Natten til søndag fik Sydsjælland og Lolland Falsters Politi en anmeldelse om, at der luskede flere uvedkomne personer rundt omkring Nysted Kirke. Derfor sendte politiet en hundepatrulje af sted, som hurtigt ankom med virken. Da betjentene og politihunden Joker ankom kunne de ikke undgå at se en person, som tog flugten igennem en låge til kirkegården. Betjentene slap Joker løs og den vakse hund fik hurtigt løbet personen, så politiet kunne få en snak med ham. 

Det skriver Sydsjælland og Lolland Falsters Politi i døgnrapporten mandag. 

Den ukendte person viste sig at være en 17-årig fyr fra København. Da betjentene havde fået styr på den unge mand, besluttede de sig for at tjekke omgivelserne omkring kirken. Her fandt de noget juleudsmykning, der tilsyneladende var blevet klippet ned fra gaden. Derfor valgte politiet at sigte den 17-årige for tyveri. Han blev bragt til afhøring på politistationen i Nykøbing, hvorefter hans forældre samt de sociale myndigheder blev underrettet om sagen. 

Anbefalet til dig