Stopper mistænkelig bil - Finder 16-årig forsvunden pige på bagsædet

20/10/20 14:40

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Bilisten forsøgte at stikke af, da politiet udvist interesse for hans bil.

Midt-og Vestsjællands Politi gjorde sig noget af et fund mandag, da de stoppede en bil til et rutinetjek sidst på natten. 

Kl.ókken 04.15 kørte en patruljebil ad Marbjergvej i Trekroner, da betjentene bemærkede en bil, som kørte ud fra haveforeningen Hf. Hvilen.

Politiet besluttede at standse bilen for at lave et rutinetjek, og de tændte for udrykningssignalerne. Bilen standsede dog ikke, men kørte videre ad Trekroner parkvej ind i rundkørslen ved Skrænten.

Her kørte bilen videre øst ad en cykelsti og videre ud på Stormandshøjen. Foran en villa holdt en parkeret bil, som den flygtende bil påkørte.

Forsvunden pige på bagsædet 

Føreren af den flygtende bil forsøgte at stikke, og da han åbnede bildøren slog han døren ind i en anden parkeret bil før han løb fra stedet, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

Den flygtende mand blev dog hurtigt indhentet af politiet, hvor han blev anholdt. Manden viste sig at være en 21-årig mand fra Ishøj, og bilen var kort forinden blevet stjålet fra Hf. Hvilen.

Med i bilen var en 16-årig ung kvinde, som var efterlyst fra et opholdssted for unge i Østjylland, hvor hun var domsanbragt. Den 21-årig blev sigtet for brugstyveri samt flere overtrædelser af færdselsloven, da han heller ikke havde gyldig førerret. De to blev begge taget med til stationen til afhøring.

Den 21-årige blev løsladt senere på morgenen, og den 16-årige overdraget til Østjyllands Politi, som kørte hende retur til opholdsstedet. Den 21-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, oplyses det.