Stor gruppe unge laver corona-ballade: Skaber panik på banegård

11/12/2020

Christian Granhøj Skouboe

112
Foto: Shutterstock
Gentagende tilfælde af corona-overtrædelser fik politiet til at rykke ud.

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi måtte i går rykke ud til både uro og uorden på Hundige Stationsvej i Greve. 

Klokken var netop slået 15.38, da politiet fik en henvendelse fra togpersonale om, at ca. 10 unge mænd skabte utryghed for de rejsende på Hundige station, idet de råbte og skreg.

Endvidere bar ingen af dem mundbind som påkrævet ved ophold på en togstation. En patrulje kørte til området, men fandt ikke nogen af de utryghedsskabende unge, der var forsvundet fra området.

Klokken 18.09 var den gal igen. Her fik politiet nu fra flere lokale borgere henvendelser om, at en større gruppe af unge igen skabte uro og generelt fremstod utryghedsskabende over for rejsende, der færdedes ved Hundige S-station.

Havde meget svært ved at forstå budskabet

Et par patruljer kørte til området og fik kontakt til 17 unge i alderen 15-20 år, og alle var fra Greve.

De var trods politiets tilstedeværelse utryghedsskabende og støjende, så de fik alle påbud om at forlade stedet. En 15-årig dreng fra Greve havde meget svært ved at forstå påbuddet fra politiets side for at få skabt ro i området, så han blev efter flere forgæves opfordringer om at forlade stedet til sidst kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Et familiemedlem blev underrettet om sagen mod ham, så familiemedlemmet kom til stedet for at afhente ham kort efter anholdelsen.

Den 15-årige kan nu forvente at modtage en bøde, medens politiet vurderer ud fra de givne omstændigheder, om hele gruppen af de unge efterfølgende skal sigtes for overtrædelse af forsamlingsforbuddet på 10 personer, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

 

Anbefalet til dig