Tålmodig lokumstyv på spil - Det var ikke helt gennemtænkt

27/11/2019

Henrik Rothenbücher

112
Foto: Shutterstock.com
Det må have krævet usandsynlig meget tålmodighed for en 41-årig mand, da han ville begå et tyveri mod en restaurant i det centrale Aarhus.

Mest læste i dag

Det er bestemt ikke unormalt, at man sidder længe på toilettet. Særligt ikke hvis man har dårlig mave, og hvis man har formået at få sin smartphone med der ud.

Det var dog hverken dårlig mave eller en smartphone, der var årsagen til, at en 41-årig mand sad på toilettet i flere timer på en restaurant i Aarhus. Manden havde nemlig skumle planer.

Ifølge Østjyllands Politis døgnrapport så fremgår det, at manden havde i sinde at begå tyveri i restauranten. Det gør man naturligvis bedst, når der ikke er andre tilstede, og derfor sad han tålmodigt og ventede på restaurantens toilet i flere timer.

Klokken 01.15 fik en patrulje fra Østjyllands Politi besked om at køre ud til restauranten, da der var gået flere alarmer på adressen. Da politiet ankom kunne de se, at der stod en mand i blå dynejakke ved kassen i restauranten.

Politiet bad manden om at komme ud, og det gjorde han lidt tid efter. Han blev anholdt og sigtet for at have begået indbrud.

Det lykkedes altså ikke den snedige lokumstyv at få noget med sig, trods det tålmodige forsøg.

 

Anbefalet til dig