Tag blæst af ejendom: Politiet advarer mod at gå udenfor

112
Politiet og brandvæsen er tilstede. Foto: Shutterstock
Stormen Laura har torsdag fat i Danmark, hvor hårde vindstød og slagregn står ned over en stor del af landet.  Det er også tilfældet i Helsingør. Og det får nu myndighederne til at advare. Et tag er nemlig blæst af en etageejendom på Mads Holms Vejs 3-5. Både politiet og brandvæsnet er tilstede og arbejder allerede nu i området.  Hvis myndighederne skal kunne passe deres arbejde, kræver det dog, at danskerne også passer deres borgerpligt. Derfor håber Nordsjællands Politi, at borgerne vil efterkomme den advarsel, som politikredsen har sendt ud på Twitter.  Her skriver vagtchefen for Norsjællands Politi.  "Borgerne i området bedes holde sig indendøre idet der stadig falder tagmateriale ned." Hvornår politi og brandvæsen er færdig i området vides endnu ikke. Hvordan det kunne komme så vidt, at det kraftige blæsevejr fik hevet hele taget af er endnu ikke klarlagt.     

Mest læste i dag

Stormen Laura har torsdag fat i Danmark, hvor hårde vindstød og slagregn står ned over en stor del af landet. 

Det er også tilfældet i Helsingør. Og det får nu myndighederne til at advare.

Et tag er nemlig blæst af en etageejendom på Mads Holms Vejs 3-5. Både politiet og brandvæsnet er tilstede og arbejder allerede nu i området. 

Hvis myndighederne skal kunne passe deres arbejde, kræver det dog, at danskerne også passer deres borgerpligt. Derfor håber Nordsjællands Politi, at borgerne vil efterkomme den advarsel, som politikredsen har sendt ud på Twitter. 

Her skriver vagtchefen for Norsjællands Politi. 

"Borgerne i området bedes holde sig indendøre idet der stadig falder tagmateriale ned."

Hvornår politi og brandvæsen er færdig i området vides endnu ikke. Hvordan det kunne komme så vidt, at det kraftige blæsevejr fik hevet hele taget af er endnu ikke klarlagt. 
 

 

Anbefalet til dig