Taske med mystisk indhold er skyllet i land på Langeland: Undersøges af politiet

112
Genrefoto: Pixabay
Genrefoto: Pixabay
Taske med mystisk indhold er skyllet i land. Sagen undersøges nu nærmere.

Mest læste i dag

En tilsyneladende helt almindelig søndag på Langelands østkyst tog en dramatisk drejning, da en kvinde gjorde et overraskende fund. Under sin gåtur på stranden stødte hun på en mystisk grøn taske.

Det skriver Presse-fotos.dk. 

Det, der lignede et stykke strandaffald, viste sig hurtigt at være noget langt mere alvorligt - en taske fyldt med 30 kilo narkotika, som sandsynligvis er kokain.

Da kvinden opdagede tasken, kontaktede hun politiet. Hun sendte billeder af den uhyggelige opdagelse, hvilket straks satte gang i en omfattende politiaktion. 

Fyns Politi rykkede hurtigt ud til området, og den fredelige søndag på Langeland blev til en mere dramatisk en af slagsen. 

Politiets indsats omfattede brug af hundepatruljer, flere betjente på stedet og en helikopter, der afsøgte Langelands østkyst fra luften. 

Den intensive indsats viser politiets alvorlige tilgang til situationen.

En kommunikationsrådgiver fra Fyns Politi har bekræftet, at de har undersøgt et mistænkeligt forhold i området, men de har ikke ønsket at kommentere yderligere af hensyn til den igangværende efterforskning. 

“Men jeg kan bekræfte, at vi har været ude i området, hvor vi har undersøgt et mistænkeligt forhold. Af hensyn til efterforskningen kan jeg ikke komme det nærmere," udtalte kommunikationsrådgiveren til Presse-fotos.dk.

Selvom Fyns Politi endnu ikke har bekræftet den præcise årsag til politiaktionen, er det tydeligt, at fundet har udløst bekymring. Om flere aktioner vil følge i de kommende dage, vil tiden vise, men politiets tilstedeværelse på stranden søndag indikerer, at de tager situationen alvorligt.

Kvinden, som fandt tasken, har ønsket at forblive anonym, men hun har tilladt Presse-fotos.dk at bringe billeder af fundet.

Anbefalet til dig