Togdrift indstillet efter personpåkørsel

Foto: Shutterstock

Al togdrift er blevet indstillet efter en person er blevet påkørt af et tog.

En person er blevet påkørt af et tog på Brøndby Strand Station, hvilket har resulteret i, at al togdrift er blevet indstillet til og fra stationen.

Læs også

Søskendepar dræbt i alvorlig trafikulykke

Det oplyser Hovedstadens Beredskab, der er til stede på Brøndby Strand Station, i et opslag på Twitter.

Morten Steen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, som også er på stedet, fortæller til B.T., at man modtog en anmeldelse om, at en person var blevet påkørt af et tog kl. 15.43.

"Vi er i øjeblikket til stede med adskillige patruljer, da der er temmelig mange vidner på stedet," fortæller vagtchef Morten Steen til B.T.

På nuværende tidspunkt har Morten Steen ikke mange informationer om sagen. Han fortæller dog, at personen er i live og på nuværende tidspunkt bliver behandlet for sine skader.

Personpåkørslen har resulteret i, at der på nuværende tidspunkt ikke kører S-tog mellem Åmarken St. og Vallensbæk St.

B.T. skriver, at DSB har oplyst, at der ikke vil blive indsat togbusser på strækningen.

Derimod vil der fortsat køre S-tog hvert 10. minut mellem Hillerød og Åmarken. Det samme gør sig gældende for strækningen mellem Køge og Vallensbæk.

Læs også

Kendt TV 2-vært ramt af hjernetumor: Kunne ikke tale i flere uger

På Twitter oplyser Hovedstadens Beredskab, at personen er blevet frigjort og er blevet overdraget til læge- og ambulancepersonale. Det forventes, at beredskabet fortsat vil være på stedet i cirka 30 minutter.