Troede han var hurtigere end politiet: Det nåede han aldrig at bevise

112
Spritbilisten lykkedes ikke med at stikke af fra politiet. Foto: Shutterstock
Det gik helt galt for en spritbilist, da han ville stikke af fra politiet.

Mest læste i dag

En borger kontaktede onsdag kl. 7.40 politiet, da han så en tydeligt beruset mand sidde bag rattet i en bil, som holdt i tomgang på en p-plads på Astridsvej i Aarhus-bydelen Brabrand. En patrulje kørte til stedet, men kunne i første omgang ikke få øje på hverken mand eller bil. 

Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten torsdag. 

Pludseligt kom en bil kørende noget usikkert lige forbi betjentene. De fik bilen til at standse, og konstaterede hurtigt, at den 28-årige fører ikke var i en tilstand, der er forenelig med at køre bil. 

Snublede efter få meter

Han blev bedt om at stige ud af bilen, da han var anholdt, men i samme øjeblik, han åbnede bildøren, satte han i løb hen over parkeringspladsen. Flugten blev dog særdeles kort, da han efter få meter snublede og væltede omkuld.

Betjentene samlede ham derefter op, anholdte ham og sigtede ham for spritkørsel. 

Manden, der i øvrigt var frakendt kørekortet, var utilfreds med anholdelsen og råbte flere skældsord af patruljen, der derfor også sigtede ham for at fornærme politiet. 

Da den 28-årige senere skulle have taget blodprøve på skadestuen modsatte han sig, og da han sparkede en betjent på armen, blev han også sigtet for vold mod politiet. 

 

Anbefalet til dig