Tværer skinkesalat i ansigtet: Og så starter slagsmålet

112
Politiet rykker ud. Foto: Shutterstock
To mænd røg i totterne på hinanden over en skinkesalat.

Mest læste i dag

Mandag sidst på eftermiddagen udbrødt der slagsmål en parkeringsplads, der ligger på Søndre Ringvej i Roskilde. To unge mænd var kommet op og slås, og det var en nyindkøbt skinkesalat, der satte gang i håndgemænget.

Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i dagens døgnrapport. De måtte nemlig sende en patrulje af sted, da kamphanerne røg i totterne på hinanden. 

Klokken var omkring 17.18, da et opkaldt tikkede ind på politiets telefon. Beskeden var helt klar. Den gik på, at der var udbrudt slagsmål mellem to mænd på en parkeringsplads ved et supermarked, derfor rykkede en patrulje fra politiet straks ud. Kamphanerne var dog stoppet ved politiets ankomst.

Skinkesalat starter ballet

Det viste sig, at en 24-årig mand fra Frederikssund og en 27-årig mand fra Vejby havde passeret hinanden på vej ind i supermarkedet. Den 24-årige havde i den anledning ytret sig nedladende om den 27-årige, der blot fortsatte ind for at foretage sit indkøb. Da han var kommet ud af forretningen og havde sat sig ind i sin bil, bemærkede han, at den 24-årige sad i bilen ved siden af.

Da den 27-årige fortsat var irriteret over den 24-åriges bemærkninger, tog han en hobbykniv i bilen og åbnede en netop indkøbt skinkesalat. Salaten tværede han efterfølgende ud i ansigtet på den 24-årige, hvorefter de to mænd røg i slagsmål.

Ingen af dem kom til skade, og politiet sigtede dem begge for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved deltagelse i slagsmålet. Den 27-årige blev tillige sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han havde taget hobbykniven i lommen og med uden for bilen, men uden at bruge den i slagsmålet.

Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af deres strid på parkeringspladsen, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi. 

 

Anbefalet til dig