Ubærligt: Fireårig dreng dør, da han forsøger at redde lillesøster fra ildebrand

07/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

112
Foto: Shutterstock
Efter en tablet overopheder under opladningen bryder familiens hus i brand. Den fireårige dreng forsøgte febrilsk at redde sin lillesøster.

Mest læste i dag

Både den lille dreng og pige endte med at miste livet i husbranden, som blev antændt da en tablet overophedede. 

Det skriver Daily Mail i dag.

Far kunne ikke komme ind ad døren

Den nicaraguianske far Marvin Obando kunne ikke bryde døren op ind til børneværelset, og i stedet var han nødt til at skille zinktaget på huset ad. 

Da det endeligt lykkedes ham at komme ind på værelset fanst han sin søn, Jordan Caleb Obando Soto, liggende ovenpå sin lillesøster mens han omfavnede hende.

Både Jordan og lillesøsteren Alessandra Adelaid Obando blev reddet ud af huset gennem taget. Derefter blev de hasteindlagt på Antonio Lenin Fonseca Hospital. 

Jordan have brandskader på 100% af kroppen og døde tre timer efter redningsaktionen. Alessandra, der var forbrændt på 98% af som krop mistede livet lidt senere, på trods af lægernes desperate forsøg på at redde hende.

En ægte helt

Opløst i tårer fortæller hr. Obando til reporterer "Drengen dækkede sin søster da jeg kom ind i rummet for at redde dem. Drengen omfavnede den lille pige og lå over hende. Han kastede sig selv over hende, fordi han vidste, at der var fare på færde." 

Lidt efter fortsætter hr. Obando på trods af sin dybe sorg: "han beskyttede hende. Han overlevede kun tre timer, min lille Jordan. Men takket være ham overlevede min lille pige til næste morgen. Jeg ønsker virkelig han bliver anerkendt" 

Moren var ikke hjemme

Børnenes mor, den 21-årige Marbely Soto Castillo, var ikke hjemme da ilden brød ud. Hun var på arbejde i hovedstadens Juilio Buitrago kvarter, og var lykkeligt uvidende til hun blev alarmeret. 

Vice-præsidenten af Nicaragua sagde til et lokalt medie at "en tablet der var sat til opladning og startede en ild, der kostede de to børn livet." 

På nuværende tidspunkt står det ikke klart hvilken type tablet, der er tale om.

Anbefalet til dig