Uenighed om parkeringsplads endte helt galt: Nu er mand efterlyst

07/12/21 11:54

Julie Møller

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.
Uenighed om parkering endte med vold.

Beboer i Aarhus C med bil ved, at det godt kan være svært at finde en ledig parkeringsplads.

Det var også problemet for en 47-årig kvinde, der mandag eftermiddag forsøgte at finde en parkeringsplads ved Telefonsmøgen i Aarhus C. 

Det skriver Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport. 

Kvinden har forklaret til politiet, at hun var lidt sent på den og ikke kunne finde en parkeringsplads. Hun valgte derfor at parkere på en plads forbeholdt elbiler.

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.

Men det var der en mand, der ikke syntes var en god ide. I samme øjeblik kom manden kørende i bil forbi hende, og han rullede vinduet ned og kommenterede på, at det var dårlig stil at parkere på en elbilsparkering. 

Kvinden syntes, at manden var meget ubehøvlet i sin fremtoning og bad ham blande sig uden om hendes parkering. Manden gik herefter fra stedet.

Han valgte dog at vende tilbage kort efter, hvor han tog kontakt til kvinden, da hun var i færd med at betale for sin parkering ved automaten. Hun bad ham igen blande sig uden om og forlade stedet. 

Ifølge kvinden fik dette manden til at skubbe hende i brystet flere gange, så hun mistede balancen. Herefter sparkede han ud efter hende og ramte hende med flere spark på skinnebenene. Afslutningsvis spyttede han hende i hovedet.

En anden kvinde blev opmærksom på, hvad der foregik og råbte efter manden. Den 47-årige kvinde gik hen mod den anden kvinde og bad hende kontakte politiet. Manden fulgte efter og råbte nu ukvemsord efter begge kvinder. Herefter gik han fra stedet. 

Manden bliver beskrevet som:

  • Dansk af udseende

  • 60-65 år

  • 170-175 cm høj

  • Fedladen

  • Lys i huden

  • Kronraget/skaldet og med skægstubbe

  • Var iført en sort jakke, jeans og røde sko

  • Medbragte en sort computertaske
     

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set optrinnet og som evt. kan bidrage med oplysninger om, hvem manden er. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.