Uhyggelig gåtur: Borgere finder afdød ung mand i vandet ved dansk strand

112
Den afdøde er endnu ikke identificeret. Foto: Shutterstock
I dag blev en yngre mand fundet død i vandet ved Rebæk Strand. Det var nogle borgere på gåtur, der så liget i vandet og som anmeldte fundet til Sydøstjyllands Politi.

Mest læste i dag

På baggrund af anmeldelsen og da den afdøde blev fundet død i vandet blev der rutinemæssigt iværksæt efterforskning med henblik på at afdække, hvem den afdøde er og om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte gennemfører alle undersøgelser på og omkring findestedet.

Det fortæller Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Afdøde er endnu ikke identificeret.

Ikke meget vides

Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Anbefalet til dig