Uhyggeligt overfald: 15-årig trampet i hovedet og delt på sociale medier

112
Politiet er bekendt med flere tilfælde, hvor voldelige overfald er blevet filmet og efterfølgende delt på internettet. Foto: Shutterstock
Slag og spark regner ned over en kun 15-årig dreng. Men det voldsomme overfald fortsatte på sociale medier, hvor en video af uhyrlighederne blev delt.

Mest læste i dag

Den 28. april 2020 kl ca. 20.50 blev en 15-årig dreng passet op af flere drenge på Randager i Albertslund. Den 15-årige blev her overfaldet med et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet.

Overfaldet var af en sådan voldsomhed, at den 15-årige efterfølgende måtte indlægges. Kort efter blev det konstateret, at volden var blevet filmet og videoen offentliggjort på de sociale medier. På baggrund af målrettet politiarbejde er tre drenge blevet identificeret som de mistænkte gerningspersoner. De mistænkte er mellem 13 og 14 år og erkender overfaldet. 

Det fortæller Københavns Vestegns Politi torsdag i en pressemeddelelse. 

”Jeg er oprigtig glad for, at det er lykkedes at finde de mistænkte i forbindelse med dette grove overfald,” siger vicepolitiinspektør Søren Uhre.

Sager tages meget alvorlig

Politiet understreger ligeledes, at de tager sager af denne karakter meget alvorligt. Tidligere på måneden identificerede Lokalpolitiet to drenge på 12 og 13 år, som mistænktes for et lignende forhold i Skovlunde.

”Det er ikke vores oplevelse, at vi står med en generel tendens her, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at i de tilfælde, hvor sådanne sager kommer til politiets kendskab, så bliver de taget meget alvorligt. Når man som mindreårig mistænkes for personfarlig kriminalitet, så bliver både forældre, sociale myndigheder og Ungdomskriminalitetsnævn inddraget," siger Søren Uhre.

 

Anbefalet til dig