Unge corona-keder sig: Aftaler masseslagsmål på sociale medier

112
Lokalpolitiet måtte sende en patrulje af sted. Foto: Shutterstock
Det er ikke kun familiefødselsdage og fællesspisning, der planlægges på sociale medier. En stor gruppe unge brugte medierne til at koordinere et fælles slagsmål.

Mest læste i dag

Mandag aften måtte lokalpolitiet i Thisted hoppe i patruljevognen og haste til Hanstholm. Her løb der nemlig en anmeldelse ind om masseslagsmål. Da patruljen kom frem til Hanstholm Centeret kunne de konstatere, at dette var korrekt. 

Det skriver Limfjord Update

Her mødte politiet nemlig ti helt unge borgere. De unge var i alderen 15-18 år. Om de keder sig i coronatiden eller har fået kuller af isolation vides ikke, men de havde i hvert fald aftalt at mødes for at slå hinanden til plukfisk.

Planlagt på sociale medier

Det var to grupper unge. En fra Thisted og en fra Hanstholm, der stod bag masseslagsmålet. 

Det fortælle Jørgen Jensen, som er politikommisær. Han fortæller desuden, at politiet ved, at de unge brugte sociale medier til at planlægge hvor og hvornår, de skulle slås. Det resulterede i, at politiet måtte rykke ud, da kamphanerne endelig mødtes. 

"Der har været noget slagsmål og noget tumult. Jeg tror, at de har for lidt at lave for tiden, og det har de helt sikkert de her unge mennesker," fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted til Limfjord Update. 

 

Anbefalet til dig