Ups: Fuld mand melder sig selv ved en fejl

112
Politiet sendte straks en patrulje af sted. Foto: Shutterstock
Formiddagsfesten stak helt af onsdag.

Lige nu læser andre også

Klokken var ikke en gang slået 12, før en 59-årig mand var kommet i problemer med lovens lange arm. Faktisk var det helt hans egen skyld. Han serverede nemlig sig selv på et sølvfad. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten torsdag.

Onsdag formiddag ringede en mand flere gange til politiets servicecenter. Medarbejderne mente, at den 59-årig i den anden ende talte usammenhængende, derfor havde man en mistanke om, at han måske havde indtaget spiritus. Den fulde mands besked var dog ikke til at tage fejl af. Han havde nogle våben på sin bopæl, som han ønskede at udlevere til politiet. 

Han fortalte, at våbene befandt sig på hans bopæl, derfor sendte Midt- og Vestsjællands Politi straks en patrulje til Lumsås, hvor manden bor. Han var hjemme og tog imod betjentene. 

Skarpladte skydevåben

Snart fik betjentene selv syn for sagen. 

Da de var kommet indendøre fandt manden hurtigt de skydevåben frem, som han gerne ville af med. Det drejede sig om både en tromlerevolver og en lille pistol. Det viste sig, at de begge var skarpladte og der hørte ammunition til. 

Skarpladte våben og en formiddagsfest er dog sjældent to ting, der går helt spekakulært godt sammen, derfor traf paturljen en beslutning om, at de ville have manden med til afrusning i detentionen. Torsdag fremstilles han i grundlovsforhør. Her sigtes han for besiddelse af skydevåben under skærpende omstændigheder.

 

Anbefalet til dig