Vilde med at danse: Politiet rykker ud

13/12/20 07:26

Per Broch

Foto: Shutterstock
De er helt vilde med at fest i Holstebro. I hvert fald måtte politiet adskillige gange afbryde ulovlige fester, hvor der bl.a. var livemusik og dans.

Midt- og Vestjyllands Politi rykkede lørdag aften ud til en fest i et lokale øst for Holstebro. Her var der gang i løjerne på trods af coronarestriktionerne. Festen overholdt ikke gældene retningslinjer, for ikke mindre end 43 mænd og kvinder havde besluttet sig for at snøre danseskoene og skide corona et stykke.

På scenen spillede et to-mands band op til dans og festen var godt i gang, da politiet valgte at lukke den lokale piratfest ned.

Det bliver en dyr fest for de mange gæster, der nu kan se frem til et bødeforlæg på 2500 kroner. Også bandet kan se frem til en bøde. Deres bliver dog en anelse større og julegaven fra politiet beløber sig til 10.000 kroner per mand i bandet.

Restriktionerne betyder, at der kun må samles 10 mennesker til festlige lejligheder. Disse restriktioner gælder hele landet og fortsætter til den 3. januar. Der er nok ingen af de gæstende festaber, der kan undskylde sig med, at de ikke har været klar over restriktionerne.

På Twitter skriver politiet:
"Arrangement med livemusik afholdt i festlokale ved Holstebro, har resulteret i sigtelse af 43 personer for overtrædelse af forsamlingsforbuddet. Alle sigtede er fra Vestdanmark. 2 arrangører ligeledes sigtet. Bøden til gæsterne er 2500 kr og for arrangørerne 10.000 kr."