Voldsom ulykke: En person i kritisk tilstand

Arkivfoto: Shutterstock

Et alvorligt uheld tirsdag eftermiddag, var skyld i, at en 34-årig mand måtte flyves afsted til sygehuset med lægehelikopter.

Klokken 14.24 skete der en grim ulykke på Mellemstrupvej i Grenaa, da en knallertkører formentlig overså en ubetinget vigepligt. Den 34-årige knallertkører blev ramt af en bil, hvorefter han blev slynget af knallerten. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I forbindelse med uheldet gik der ild i knallerten og vidner ilede til, hvor de hjalp med at slukke branden med en pulverslukker. 

Læs også

Strid om kæledyr får kvinder til at gå amok

Alvorligt kvæstet

Politi og redningsmandskab blev også tilkaldt. Den 27-årige mand som kørte bilen, meldes ikke tilskadekommen, men den 34-årige mand på knallerten pådrog sig alvorlige hovedskader i forbindelse med ulykken. Han blev derfor straks fløjet til Aarhus Universitetshospital med lægehelikopter, hvor han nu fortsat er indlagt i kritisk tilstand. 

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at ulykken skete, da den 34-årige kom kørende fra cykelstien på Dolmervænget, hvor han kørte frem for ubetinget vigepligt. 

Læs også

Chok i dansk rideklub: Hest udsættes for grov mishandling

 

 

 

Læs også