Voldsom ulykke på motorvej: En afgået ved døden

Foto: Presse-fotos.dk

Torsdag eftermiddag har en voldsom ulykke på motorvejen kostet en lastbilchauffør livet.

En 52-årig lastbilchauffør er afgået ved døden, efter chaufførens lastbil væltede på Sønderjyske Motorvej.

Læs også

Handicappet kvinde raser mod McDonald's: Det er diskrimination

Torsdag eftermiddag har en 52-årige lastbilchauffør mistet livet, efter hans lastbil væltede i en voldsom ulykke på Sønderjyske Motorvej.

Det bekræfter Sydøstjyllands Politi i et opslag på Twitter.

"Det er en lastbil, der er væltet hen over midterautoværnet ved afkørsel 66 nær Christiansfeld," fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Nielsen til B.T.

Ulykken skete i nordgående retning ved afkørsel 66 omkring klokken 14.

Foto: Presse-fotos.dk

Ifølge Vejdirektoratet er Sønderjyske Motorvej spærret i begge retninger ved Christiansfeld. Det forventes ikke, at sporet bliver genåbnet før i løbet af aftenen.

Politiet er fortsat til stede på motorvejen, hvor der er opstået lang kø i både syd- og nordgående retning. Det oplyser Sydøstjyllands Politi ligeledes på Twitter.

Foto: Presse-fotos.dk

Da der fortsat arbejdes på stedet, og der er spærret for trafik i begge retninger, opfordres trafikanterne til at søge alternative ruter, ved at køre fra på de afkørsler, der kommer umiddelbart før Christiansfeld, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hvis man kommer i sydgående retning, skal man køre fra ved afkørsel 65b. Kommer man i stedet kørende i nordgående retning, skal man køre af ved enten afkørsel 68 eller 67.

Foto: Presse-fotos.dk

Som følge af det voldsomme uheld ved Christiansfeld, hvor den væltede lastbil har skabt en stor kø, er der nord for Brandrup sket et andet uheld, hvor en bil kørte op i en anden bil, der holdt i køen, lyder det fra vagtchef Erik Lindholdt ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Læs også

Dagens coronatal: Så mange er testet positive det seneste døgn

Derudover har politiet også fokus på bilister, der ikke længere har lyst til at holde i kø, og derfor begynder at bakke i nødsporet, for at kunne komme af motorvejen. Det er dog ikke tilladt, slår Erik Lindholdt fast.