Butikken har været gennem en omfattende ombygning.
Lige nu læser andre
I næste uge slår Dagrofa Foodservice i Kolding dørene op for sin ombyggede Cash & Carry-butik med brag af en åbningsfest.
Med “Fremtidens Cash & Carry” skal det være endnu mere enkelt, inspirerende og effektivt at handle hos landets førende leverandør til professionelle køkkener og andre erhversdrivende med et professionelt behov for fødevarer som festivaller, events, kiosker og mange flere.
Dagrofa Foodservice’s Cash & Carry-butikker er kun åbne for erhvervsdrivende og selvstændige med et CVR-nummer, og butikkerne tilbyder et bredt udvalg af produkter målrettet professionelle køkkener.
Læs også
Butikschef Ronnie Dyhrberg-Andersen og hans dedikerede team har sammen sørget for, at butikken har gennemgået en omfattende modernisering.
På trods af den store opgave, er teamet lykkedes med at holde butikken åben under hele ombygningen, så kunderne ikke oplevede forstyrrelser i deres daglige indkøb. Dette har været en vigtig forudsætning i hele ombygningen.
Den nye butik har fået nye reolsystemer, forbedret kundevenlig navigation og et mere moderne og internationalt grossistlook, som skal gøre det endnu lettere og mere inspirerende for kunderne at handle.
Den 24. oktober bliver genåbningen markeret med en stor fest. D
en røde løber vil være rullet ud og kunderne bliver budt på morgenmad, frokost fra foodtrucks og forfriskende drikkevarer. Åbningsfesten varer strækker sig over fire dage fra torsdag til søndag, og der vil være skarpe åbningstilbud i butikken i hele perioden.
Butikken i Kolding er blandt de første i rækken, der er blevet opgraderet som en del af ’Fremtidens Cash & Carry’-projektet. Næste butik på listen er Amager, hvor kunderne kan se frem til en lignende modernisering, som afsluttes med en genåbning den 31. oktober.