AaB skal møde Superligaklub i Pokalen

05/10/2018

Henrik Rothenbücher

AaB
AaB får ikke nogen let modstander i 4. runde af Sydbank Pokalen. Det er nemlig den jyske Superligaklub AC Horsens, de skal møde.

Mest læste i dag

AaB gik stensikkert videre fra 3. runde af Sydbank Pokalen, da de besejrede Roskilde med 5-0 på udebane. AaB var dermed at finde i bowlen, da der i dag klokken 12:00 blev trukket lod til 4. runde af pokalturneringen.

I 4. runde er der ikke længere nogen regel om, at Superligaholdene ikke kan møde hinanden, og dermed var der lagt op til en rigtig spændende lodtrækning. Der var fortsat to hold fra 2. Division samt et hold fra 1. Division, men AaB var desværre ikke heldige at trække en af dem.

I stedet blev det AC Horsens, som klubben krydsede klinger med flere gange i sidste sæson,da de begge endte i slutspillet. Da AaB blev trukket som det første hold, er det dem, der skal spille på hjemmebane.

Indbyrdes opgør mellem AaB og AC Horsens

Selvom AaB ikke trak en modstander fra en lavere hylde end Superligaen, har den nordjyske klub stadig en fin historik mod AC Horsens.

De to hold har mødt hinanden 28 gange i Superligaen, og her er det blevet til 10 sejre for AaB, mens fire kampe er endt med et nederlag. Der er dog stor sandsynlighed for, at kampen kan gå i forlænget spilletid for hele 50 procent af opgørene mellem de to klubber er endt uafgjort.

Uafgjort var da også resultatet mellem de to klubber, da de tørnede sammen den 20. august i år, hvor det blev til en kedelig nullert foran 3.023 tilskuere. I år har de to hold mødt hinanden fire kampe, og det er det endt med en sejr til hver, og nåh ja: 50 procent af opgørene er endt uafgjort.

 

Anbefalet til dig

AaB