FIFA 19 er klar – Se de bedste og dårligste AaB-spillere her

AaB
Foto: EASports
Om en uge udkommer FIFA 19, men allerede nu er AaBs trup i det nye spil tilgængeligt. Vi har taget et kig på holdet, hvor hele tre spillere deler titlen som den bedste i AaBs trup.

Mest læste i dag

Sæt dine controllere til opladning og gør dig klar, for FIFA 19 er ude i butikkerne lige om lidt. Den 28. september udkommer FIFA 19, og det er naturligvis med deltagelse af de bolsjestribede fra AaB.

I FIFA får spillerne en samlet vurdering, hvilket er gennemsnittet af alle deres evner langt sammen. Der vurderes både på fysik, hastighed, skud, overblik, indlæg og mange andre af spillets facetter. Det kan dog være svært at hovedet på sømmet hver gang, og derfor vil der være spillere, hvor FIFA har ramt helt viden siden af. 

Sådan rangeres AaB-spillerne i FIFA 19

Her hos Aalborg24 har vi taget et kig på AaBs trup, som allerede nu er tilgængelige. Vi er gået truppen helt efter i sømmene, hvor vi starter med at kigge på spillernes samlede vurdering. Den første mand er naturligvis Jacob Rinne.

Målmænd:

Jacob Rinne: 72

Michael Lansing: 57

Forsvar:

Jores Okore: 72

Jakob Ahlmann: 68

Jakob Blåbjerg: 66

Kasper Pedersen: 66

Kristoffer Pallesen: 64

Patrick Kristensen: 63

Bardhec Bytyqi: 52

Midtbane:

Kasper Kusk: 72

Rasmus Würtz: 68

Philipp Ochs: 66

Filip Lesniak: 65

Kasper Risgård: 65

Frederik Børsting: 64

Rasmus Thellufsen: 63

Magnus Christensen: 61

Oliver Abildgaard: 59

Roberto Kakeeto: 58

Angreb:

Tom Van Weert: 69

Wessam Abou Ali: 56

Marco Ramkilde: 53

Overstående er den den individuelle vurdering hos AaBs spillere I det nye FIFA 19 spil. Det viser med tydelighed, at AaB er stærke over det meste af linjen, mens det kniber i angrebet, hvor det kun er den nyankommne Tom Van Weert, der scorer højt.

Tre spillere er de bedste hos AaB

Der er ikke en enkelt spiller hos AaB-mandskabet i FIFA 19, der kan tage prisen for at være den bedste spiller. Den tjans deles hele tre spillere om, og det er en fra hver kæde undtaget angrebet.

Målmand Jacob Rinne, forsvarsspiller Jores Okore samt midtbanespiller Kasper Kusk, er de tre bedste spillere hos AaB i det nye FIFA spil. De står alle med en score på 72. Efter de spillere kommer angriber Tom Van Weert med sin score på 69, inden Jakob Ahlmann og Rasmus Würtz med en score på 68.

Overall har AaB en samlet score på 63, hvilket er i den bedre halvdel af Superligaen. Til sammenligning ligger AGF på 61, mens Vejle er på 59.

Han er AaBs hurtigste spiller i FIFA 19

Hurtighed har altid været en vigtig ting i FIFA, men AaB-fansene skal håbe på, at det ikke bliver tilfældet i Aarhus. Det er nemlig et usandsynligt langsomt AaB-mandskab, der er med i FIFA 19. Det kandiderer til at være det langsomste.

I angrebet er den Wessam Abou Ali, der kan præstere den hurtigste pace, hvor han ligger med 71. Det er væsentligt hurtigere end Tom Van Weert, der ligger med sølle 66.

I forsvaret er den hurtigste spiller Kristoffer Pallesen, der har en pace på 75. Han følges dog tæt op af Jores Okore på 74 samt Ahlmann og Blåbjerg med 73.

Den hurtigste spiller i FIFA 19 hos AaB finder vi på midtbanen, og det er ingen ringere end Kasper Kusk. Kusk har en pace på 77, hvilket på ingen måde er prangende, men det er nok til en førsteplads på AaBs mandskab. Philipp Ochs og Frederik Børsting er de næsthurtigste på midten med en pace på 71

AaB i FIFA Ultimate Team

Er du en af dem der går meget op I FUT (FIFA Ultimate Team) så kan du glæde dig over, at AaB er et af de bedste I Superligaen hvad angår sølvkort. De fleste Superligahold har flere bronzekort end sølv, lige med undtaget af Brøndby, FCK og FCM.

I AaB er fordelingen dog helt lige. Der er der 11 spillere med bronzekort og 11 spillere med sølvkort. Dermed vil man kunne stille med rigtig mange AaB -spillere på et bronze- eller sølvhold i FIFA Ultimate Team.

Hvad er din holdning til AaBs hold i det nye FIFA 19? Er der spillere der er blevet overvurderet, og hvem er blevet undervurderet? Du kan se hele holdet her.

 

 

Anbefalet til dig