3-årig 'død bag øjnene' efter at have spist Kinderæg

11/4/22 09:22

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En treårig pige spiste et Kinderæg, hvilket fik hende til at se 'død ud bag øjnene'. Hendes mor hævder derudover, at hun 'aldrig har været så dårlig i sit liv'.

En mor blev forskrækket og knust, da hun oplevede, hvordan hendes treårige datter pludselig så 'død ud bag øjnene', efter hun angiveligt fik salmonella af at spise et Kinderæg.

Charlotte Wingfield valgte at dele billeder på Facebook af sin datter, Brooklyn-Mai, da hendes temperatur steg til 39 grader som følge af, at hun havde fået salmonella, skriver Daily Star.

Hun skriver i et opslag på Facebook, der siden er blevet delt mere end 500 gange, at Brooklyn-Mai aldrig har været så dårlig i sit liv.

"Brooklyn-Mai har haft det så dårligt, siden jeg hentede hende fra vuggestuen i mandags. Da jeg var så syg i sidste uge, tænkte jeg ikke mere på det, end at hun bare havde fået den same mavefejl, jeg havde, indtil hun sov i 21 ud af de følgende 24 timer, og blev så ved med at falde i søvn, mens hun lavede ting," skriver hun.

"Hendes temperatur steg til over 39 grader, og jeg kæmpede med at forstyrre hende. Jeg vidste, at der var noget galt og talte med lægen, som gennemgik en liste over, hvad det kunne være." 

"Jeg lagde på og troede, at hun havde fået en viral sygdom. Spol tre dage frem, og det er blevet bekræftet, at hun har fået salmonella fra den Kinder-chokolade, hun spiste i søndags."

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Charlotte forklarede også, at lille Brooklyn-Mai kun har været vågen i 12 til 14 af 96 timer. I de timer, hvor hun var vågen, var det som om, at hun slet ikke var der.

"Hun har været fuldstændig død bag øjnene og så livløs. Det har været absolut hjerteskærende at se min normalt energiske, eventyrlystne og meget aktive babypige være den fuldstændige modsætning af alt, hvad hun plejer," skriver hun.

Historien om den lille pige kommer i kølvandet på, at Kinder har udsendt en advarsel verden over om, at man ikke bør spise nogen af deres produkter. Derudover har de også midlertidigt lukket deres fabrik i Belgien.

Ferrero, der er virksomheden bag Kinder, har meldt ud, at de har indstillet driften på sin fabrik i Arlon, der først vil blive genåbnet igen, når den er 'certificeret af myndighederne'.

Også i Danmark er der blevet advaret om deres chokolade. Det er sket i samarbejde med Fødevarestyrelsen, der har udsendt en pressemeddelelse om, at deres mange forskellige chokoladeprodukter bliver tilbagekaldt og ikke bør spises.