Advarer: Du risikerer at blive anholdt

Foto: Shutterstock

Nu kommer politiet med en advarsel

Mød op, hvis du har et udestående med Fogedretten.

 

Så enkelt er budskabet fra Sydøstjyllands Politi i et nyt opslag på Facebook. Politiet er blevet inspireret til opslaget, fordi de ofte skal hente borgere, som har glemt at møde op i retten.

 

"Vi skal jævnligt hente borgere, der ikke er mødt op i et Fogedretsmøde, som de er indkaldt til," skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook: 

"Reglerne er nemlig, at bliver du indkaldt til et fogedretsmøde, så har du pligt til at møde op – og det gælder også, hvis du ikke har penge til at betale dit udestående."

Læs også

Dør i hænderne på dyrlægen - Men det kunne være undgået

Risikerer at blive anholdt

Politiet fortsætter:

 

"Og dukker du ikke op, så risikerer du, at vi kommer forbi for at anholde dig for at bringe dig til Fogedretten. Det vil vi helst undgå – og det vil du sikkert også, så har du fået en indkaldelse, så mød op til den tid, du har fået - for dit udestående forsvinder jo heller ikke ved at undlade at møde op."

 

Man risikerer, at politiet dukker op hvor som helst. 

 

"Når vi afhenter borgere, der skal politifremstilles ved Fogedretten, så afhenter vi, der hvor vi kan træffe dem. Det vil sige, at du kan risikere at blive afhentet og anholdt på din bopæl, dit arbejde eller andre steder, hvor vi kan træffe dig."

 

"Før vi kommer på banen, har du fået mange advarsler og muligheder for selv at møde op i Fogedretten for at forklare din situation.

Møder du op af dig selv, så kan vi i politiet bruge kræfterne på andre opgaver. Det vil vi meget hellere," afslutter Sydøstjyllands Politi

Læs også

Mary og Frederik afslører: Her sker det

 

 

Læs også