Ældre mand sprænger sit hus i luften med fluesmækker

07/09/2020

Christian Granhøj Skouboe

En flue blev ved med at genere en mand i 80'erne. Det fik stor konsekvenser. Foto: Shutterstock
Det fik stor konsekvenser, da en mand gik på jagt efter en flue i sit køkken.

Mest læste i dag

En ældre herre i Frankrig har sprægt en del af sit hus i luften, da han forsøgte at få bugt med en flue, der generede ham. 

Historien tager sin begyndelse omkring spisetid. Manden, der er i 80'erne, skulle netop til at spise sin aftensmad, men han kunne ikke få fred for en flue, der blev ved med at summe omkring ham. Det mente han dog, at der var råd for. Manden bor i landsbyen Parcoul-Chenaud, der ligger i det sydvestlige Frankrig.

Manden hentede en elektrisk fluesmækker - udforment som en ketcher -, der netop er designet til at aflive fluer med. Han begyndte at slå ud efter fluen, men så gik det helt galt, fortæller BBC.  

Pludseligt eksploderer det

Mandens hus ligger i Dordogne Dalen eller - det vil sige - de dele af huset, der er tilbage. Jagten på fluen fik nemlig langt fra det resultat, som manden ønskede. 

Han vidste nemlig ikke, at en af de gasbeholdere, som han har havde i sit hjem var blevet utæt. En læk i beholderen forårsagede, at der strømmede gas ud i hjemmet. I det øjeblik, hvor han tændte den elektriske fluesmækker, opstod der en reaktionen mellem elektriciteten og gassen.

Det gjorde, at en del af mandens hus eksploderede og hans køkken blev raseret. Det lykkedes manden at flygte og han slap relativt uskadt fra eksplosionen. Dog blev hans ene hånd forbrændt. Manden er siden flyttet ind på den lokale campingplads. Her vil han bo, mens familiemedlemmer fikser de ødelæggelser, som eksplosionen var skyld i.

Hvordan fluen har det efter de dramatiske beginveheder melder historien på nuværende tidspunkt intet om.

 

Mest læste

Anbefalet til dig