Benny advarer nu andre: Kommer hjem til en pind ved døren

Foto: Benny Johansen/ Facebook

Da Benny tog afsted hjemmefra var der intet udsædvanligt - men da han kom hjem, ventede der en pind foran hoveddøren.

I et Facebook-opslag advarer Benny Johansen nu andre. 

Da han i lørdags kom hjem, opdagede han at der var blevet sat en hvid pind op ad døren til hjemmet. Han er slet ikke i tvivl om, at det kan være fordi der er ugler i mosen.

"Denne lille pind er idag sat op af min gangdør, jeg har fået den tanke, at det er for at se om der færdes nogen eller beboerne er på ferie. Må gerne deles," skriver han i opslaget på Facebook, hvor han deler et billede af pinden. 

Så hvis du en dag kommer hjem og opdager en pind ved hoveddøren, så bør du måske være ekstra opmærksom.

Læs også

Jubler: Varer meget længere end ventet

Benny Johansen er fra den sjællandske by Mørkov og hans opslag er allerede delt næsten 8.000 gange på Facebook.

Hvis Benny har ret i sin antagelse, så fungerer det sådan, at en formodet indbrudstyv stiller pinden op ad døren, for at undersøge om der er nogen hjemme. 

Hvis pinden fortsat står der når tyven vender retur et par dage senere - så er det fordi der er "fri bane" og beboerne er væk hjemmefra.

Flere har kommenteret i opslaget, at de er enige med Benny i, at der er noget lusket på færde. Derudover kommenterer flere, at de nu har delt opslaget på deres egen siden, så budskabet kan blive spredt.

Vær opmærksom

Det er ikke første gang, at man hører om sådanne tricks. For et par år siden gik et andet "tyve-trick" viralt, da en borger fra Snekkersten, kom hjem til brød ved hoveddøren.

“Da jeg kom hjem i går eftermiddags og åbnede hoveddøren, faldt der noget hvidt brød ned på jorden foran mig. Rester af brødet lå oven på døren mellem fals og kant,” lød det dengang fra manden der tilføjede:

 

“Hvis jeg ikke havde opdaget brødet, så kunne fuglene have spist det i ro og mag, og så var alle spor forsvundet. Smart. Hvis brødet stadigvæk havde været der efter mørkets frembrud, så kunne tyve komme forbi og se, at der ikke havde været nogen hjemme endnu, og så begå indbrud,” skriver han i opslaget, som han slutter med en opfordring.

Derfor lød opfrodringen der også på, at man generelt skal være opmærksom, hvis man bemærker forandringer ved sit hjem.

Læs også

Mange begår almindelig fejl: Nu advarer brandmand

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også