Brød solgt i Rema 1000 landet over tilbagekaldes: Spis det ikke

Foto: Shutterstock

Brødet er blevet solgt i dagligvarebutikker, herunder Rema 1000, landet over nu. Nu bliver det tilbagekaldt af Schulstad

En række fuldkornspitabrød, der distribueres af Lantmännen Schulstad, bliver i øjeblikket tilbagekaldt. Det oplyser Lantmännen Schulstad i en pressemeddelelse.

Læs også

Melvin blev ramt af sit livs største chok: "Jeg er tilbage - næsten"

De omtalte pitabrød er blevet solgt i dagligvarebutikker hele landet over. Årsagen til, at de nu bliver tilbagekaldt er, at der kan være en risiko for, at der har dannet sig mug på brødet. Tilbagekaldelsen omfatter dog ikke dybfrosne fuldkornspita.

Derimod er der tale om REMAs Fuldkornpita samt Hattings Fuldkornpita. Begge dele bliver nemlig produceret af Lantmännen Schulstad. Du kan se yderligere fakta om de tilbagekaldte produkter herunder:

  • Rema Fuldkornspita, 320 gram, bedst før: 15-09-2021 - 02-11-2021, EAN-nummer: 5705830007308

  • Hatting fuldkornspita, 480 gram, bedst før: 19-09-2021 - 31-10-2021, EAN-nummer:

De omtalte produkter bliver fjernet fra butikkernes fra dags dato, oplyser Lantmännen Schulstad i deres pressemeddelelse.

Læs også

Køreprøve endte helt galt: Mand dumpede og fik tre alvorlige sigtelser

De opfordrer alle forbrugere, der måtte have købt et af de førnævnte produkter med den angivne 'bedst før'-dato, til enten at kassere produkterne eller aflever dem tilbage til den butik, hvor de er købt.