Dansk zoo advarer: Starter på lørdag

Foto: Nyheder24.dk

Snart breder uhyggen sig

Fra på lørdag er der (u)hygge for hele familien, når Odense ZOO - traditionen tro - igen er pyntet i smukke efterårsfarver og græskar til årets Halloween i ZOO. Det fortæller Odense Zoo i en pressemeddelelse

"Ikke alt er dog, som det plejer. Vi har nemlig udviklet på aftenprogrammet til ZombieZOO, der har fået to helt nye og skrækindjagende områder," skriver Odense Zoo - og fortsætter:

"I løbet af dagen er programmet pakket med en masse spændende (dyre)oplevelser. Kom helt tæt på kryb og kravl i Darwins Hus, prøv at spise melorme, bliv sminket som spøgelse eller hjælp skøre Professor Dyhr med at finde en hemmelig vaccine i årets skattejagt for børn i alderen 3-6 år og 7-12 år"

Læs også

Kan en 80-årig glæde sig ”som et barn”? - Her er dronning Margrethes svar

Bør være minimum så gammel

Når klokken bliver 18, starter ZombieZOO, og det er i år i to helt nye områder, som zombierne er løs i. De modige kan både bevæge sig ind i Den Hjemsøgte Camp og videre ud på De Dødes Bro, eller man kan vove sig ned i Rædslernes Kælder i de mørke og kolde gange under pingvinerne.

ZombieZOO leveres igen i år af Dystopia Entertainment, der har specialiseret sig i horror events, og zombierne er løs i områderne hver aften fra lørdag d. 16.10. til lørdag d. 23.10. fra klokken 18-21.

Det fortælles desuden, at ZombieZOO er gratis, når entrébilletten er betalt. Odense Zoo anbefaler dog, at man som minimum er 10 år for at opleve Den Hjemsøgte Camp og Dødes Bro, og 12 år for at besøge Rædslernes Kælder.

Læs også

Stop på dansk rasteplads ender med at koste 342.000 kroner