Efter ulykke i hjemmet: Nu advarer ulykkelig mor andre

Foto: Shutterstock

Forældrene har det forfærdeligt, efter at deres lille datter måtte hastes på hospitalet.

Enhver forælders mareridt er, når der sker ens barn noget - det kan en lille piges forældre skrive under på. 

Deres lille datter på blot syv måneder, mistede efter en ulykke i hjemmet synet i tre dage og fik voldsomme forbrændinger. Nu deler moderen den skrækkelige historie på nettet, for at advare andre.

Det var en hårtørrer der forårsagede de voldsomme forbrændinger på den lille pige.

Sienna Robbins havde sovet i sine forældres dobbeltseng, da hun på trods af barrikader rullede nede på gulvet og formåede at tænde for en hårtørrer, der lå på jorden i nærheden.

Læs også

Mette Frederiksen afviser: Det kommer ikke til at ske

Det skriver det australske medie News.

Varmen fra hårtørreren fik forbrændt Sienna Robbins i sådan en grad, at det krævede indlæggelse på hospitalet. Hendes øjne var også svulmet op, og i tre dage kunne hun ikke se noget. 

Sienna er lige nu indlagt på hospitalet sammen med sine forældre. Her forventes det, at den lille pige skal have behandling hver anden dag i løbet af de næste seks uger.

Har grædt i flere dage 

Dannielle Robbins, Siennas mor, forklarer, at hun spillede brætspil i stuen sammen med Levi, Siennas far, og deres familie, da den voldsomme hændelse fandt sted lørdag aften.

"Siennas værelse ligger lige i nærheden af stuen, så jeg lagde hende på vores værelse, så vi ikke vækkede hende. Jeg var inde og se til hende hvert 15. minut, og jeg lagde barrikader på begge sider af sengen, så hun ikke skulle kravle væk, vores seng er tæt ved gulvet," forklarer Dannielle. 

Da Dannielle hørte lyden fra hårtørreren, løb hun ind i soveværelse, hvor hun fandt Sienna liggende på gulvet.

"Med hårtørreren på sig havde hun fået 2. og 3. graders forbrændinger på hovedet og ned på nakken," forklarer den chokerede mor, der råbte til sin mand.

"Jeg råbte til Levi, at han skulle ringe efter en ambulance, vi fik begge tøjet af og sprang ind i det kolde brusebad med hende på brystet, mens jeg hældte koldt vand over hendes hoved igen og igen."

Sienna blev kørt på hospitalet med store vabler og hævede øjne, der gjorde, at hun ikke kun se noget.

Læs også

Silas Holst indrømmer: Jeg lå søvnløs hele sommeren

Efter operationen fik Siennas forældre at vide, at den lille pige havde brug for mange flere, og at hendes hår "sandsynligvis ikke vil vokse tilbage i nogle af de stærkt forbrændte områder på hovedet".

“Vi, som hendes forældre, er knust over, at noget som dette kan ske med vores lille engel. Vi har grædt i flere dage og ønsker, at vi kunne tage smerten fra hende,” udtaler Dannielle Robbins.

I et opslag på Facebook, som du kan se herunder, fortæller Dannielle Robbins, at forældreparret føler sig som “de mest forfærdelige forældre i verden.”

 

 

 

Læs også