Person smittet med Delta-variant ved EM-storskærmsarrangement

Foto: Shutterstock

En person er blevet testet positiv for den særligt smitsomme Delta-variant, efter deltagelse ved et EM-storskærmsarrangement i Tivoli.

En person, der var til stede ved Tivolis storskærmsarrangement, er efterfølgende testet positiv for Delta-varianten. Det bekræftet Torben Plank, der er pressechef i Tivoli, overfor B.T. 

Læs også

Flere danske kvinder melder ud: Oplever ny bivirkning efter vaccine

"Vi kan bekræfte, at vi har haft en gæst i Sektion 1 i forbindelse med Danmarks kamp mod Tjekkiet, der er testet positiv med deltavarianten," fortæller Torben Plank til B.T. 

Derudover tilføjer han, at Tivoli naturligvis foretager sig alt, hvad der er foreskrevet, ligesom de følger de anbefalinger, de har fået. 

Personen, der er testet for positiv for den smitsomme virusvariant, befandt sig i Sektion 1. Det var han bestemt ikke den eneste, der gjorde. I Sektion 1 var der nemlig samlet cirka 1.000 personer. 

Ifølge Torben Plank har Tivoli sørget for at sende en SMS til all de personer, der befandt sig i Sektion 1 i lørdags. I denne SMS opfordrer de til, at man lade sig teste, såfremt man har befundet sig i Sektion 1. 

"Vi er selvfølgelig i kontakt med de relevante myndigheder, og vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed. Samtidig vil jeg rose Smitteopsporingen, som hurtigt har kontaktet os, så vi kan reagere prompte," siger pressechefen også til B.T. 

Torben Plank understreger overfor B.T., at det er et krav, at man kan fremvise et gyldigt coronapas, når man vil ind i Tivoli. Derfor kan man ikke komme ind, såfremt man ikke har et gyldigt coronapas. Dette er også gældende for deres storskærmsarrangementer.

Læs også

Danskeres holdning bekymrer: Hver fjerde er ligeglad

Under arrangementet var de mange fremmødte danskere opdelt i sektioner. I alt var cirka 2.000 personer til stede i Tivoli, da kampen blev afviklet lørdag aften. 

 

Læs også