Skat slukker håb: Du får ikke penge tilbage alligevel

Advarsler
Skat advarer mod nye emails, der lokker med, at man skal have penge tilbage. Det er desværre ikke tilfældet. Foto: Shutterstock.com
Onsdag har Skat offentliggjort en nedslående udmelding.

Mest læste i dag

Skat har onsdag måtte til tasterne på det sociale medie Twitter. Her advarer Skattevæsenet danskerne om at se sig for, når de tjekker deres indbakke. I sidste måned blev danskerne årsopgørelser sluppet løs. Det er traditionen tro en tid på året, hvor der virkeligt er travlt på Skats hjemmeside, når tusindvis af borgere frivilligt sidder i kø for at finde ud af, om de skal have penge tilbage i år. 

Desværre er det også ved at være en tradition, at svindlere forsøger at slå plat på danskernes tillid til Skat. Desværre ser det ikke ud til, at i år bliver meget anderledes på dette punkt. Allerede nu har der været talrige ekspempler på, at både Skat og Nets - som er selskabet bag NemID - er blevet misbrugt i forsøg på at narre penge og personoplysninger ud af borgerne. 

Ingen penge tilbage

Skat bekræfter onsdag på Twitter, at det er højsæson for at holde sig i agt. En vaks borger lod sig nemlig ikke tage ved næsen, da en mail dumpede ind i hendes virtuelle brevkassse. Det udtaler Skat. 

"En borger har sendt os et billede af denne mail, der er falsk og ikke kommer fra os. Heldigvis opdagede hun selv, at der var noget galt, inden hun klikkede på linket i mailen."

Du kan se emailen her: 

Pas på denne email. Foto: Skat / Twitter.com

Hvis du modtager emailen er det, ifølge Skat, vigtigt, at du ikke trykker på nogle links deri. Efter alt at dømme er det netop det, som bagmændene drømmer om. Altså: Tryk ikke på links med mindre du er fuldstændig sikker på, hvem afsenderen af emailen er. 

 

Anbefalet til dig