AGF får let lodtrækning i Sydbank Pokalen

05/10/2018

Henrik Rothenbücher

AGF
Når der tages hul på 4. runde af Sydbank Pokalen, skal AGF på langfart, men det er til gengæld mod en forholdsvis let modstander.

Mest læste i dag

AGF spillede sig sikkert videre til 4. runde af Sydbank Pokalturneringen, da den stod på lokalopgør på Ceres Park. Aarhus Fremad der var hjemmehold i kampens anledning, fik en øretæve på hele 5-1, hvor Amini og Ryan Mmaee begge blev dobbelte målscorer.

Klokken 12:00 i dag skulle lodtrækningen til 4. runde overståes, og her kunne AGF risikere at møde alle hold fra Superligaen pånær Randers FC, der blev eksekveret ud af Kolding IF fra 2. Division i den netop afviklede runde.

Det blev dog hverken til Superligamodstand eller 2. Divisions-modstand for AGF, der trak et hold fra den midterste hylde. Det blev nemlig 1. Divisionsklubben Næstved, som AGF skal krydse klinger med i 4. runde af Sydbank Pokalen.

Indbyrdes opgør mellem AGF og Næstved

De to hold har mødt hinanden 13 gange siden 1993, og AGF kan glæde sig over, at det typisk er dem, der har fået et positivt resultat med fra kampen.

Ud af de 13 kampe har AGF vundet syv opgør, mens de resterende seks er endt med tre uafgjorte og tre nederlag.

Det seneste møde mellem de to klubber finder vi i 2011, da begge hold spillede i 1. Division. Her vandt AGF med 2-1 hjemme på Ceres Park. Stephan Petersen bragte AGF foran med 1-0 efter 11 minutter, inden Peter Graulund udbyggede føringen til 2-0 i det 41. minut.

Morten Hansen reducerede for Næstved i det 67. minut, men mere blev det ikke til, og AGF kunne dermed sikre sig de tre point.