Officielt: AGF henter midtbanespiller hos rival

03/06/2019

Christian Granhøj Skouboe

AGF
Foto: AGF
Nu får byens hold en ny mand på midtbanen - Nicolai Poulsen skifter til AGF fra den kommende sæson.

Mest læste i dag

Nicolai Poulsen har været en markant spiller for Randers FC gennem flere år, hvor han har domineret midtbanen for de lyseblå lokalrivaler, hvor han også har været anfører. 

Men nu tager Nicolai Poulsen turen lidt ned ad motorvejen for i fremtiden at tørne ud for AGF. Den 25-årige midtbanespiller skifter således til os på en femårig kontrakt og slutter sig til truppen på Fredensvang, når forberedelserne til den nye sæson starter om 14 dage. 

"Nicolai er en gennemprøvet og erfaren superligaspiller, der har bevist sig selv gennem flere sæsoner. Han yder og bløder altid maksimalt i holdets tjeneste, og han er taktisk stærk og løser de opgaver på banen som ikke altid er de mest åbenlyse, men som binder et fodboldhold sammen. Han er tillige en dygtig presspiller og bundsolid i duel-spillet, og så har han en enorm stor vindermentalitet og en stærk psyke - kvaliteter, vi sætter højt og som altid skal være til stede hos de spillere, vi bringer ind i truppen," fortæller sportschef i AGF, Peter Christiansen i en pressemeddelelse. 

Intelligent midtbanespiller

Også cheftræner David Nielsen ser frem til at arbejde med den nye AGF'er, der senest beviste sine kvaliteter, da Randers FC i de forgangne uger slog os ud af Europa playoff kampene i Superligaen.

"De gange jeg har mødt Randers FC som træner, har Nicolai altid været en af de bedste. Han er en dygtig og intelligent midtbanespiller, der forstår at distribuere bolden godt fra sin plads midt på banen. Samtidig sidder der et godt hoved på ham. Han vil for alt i verden vinde, når han løber på banen, og den ærgerrighed kommer vi til at få stor glæde af," siger David Nielsen.

Ser frem til nye udfordringer

For Nicolai Poulsen venter der nu et nyt kapitel i fodboldlivet, når han smider støvlerne ind i sit nye skab på Fredensvang. Bortset fra et halvt år i norske Sarpsborg 08, hvor han var udlejet til i 2017 og i øvrigt spillede sammen med en af sine kommende holdkammerater i skikkelse af Patrick Mortensen, så har Poulsen spillet hele sin seniorkarriere i Randers FC.

"Efter mange år i den samme klub har jeg haft brug for en ny udfordring i min karriere og den udfordring har jeg nu fundet i AGF, der er en stor og traditionsrig klub med en fremragende opbakning som jeg selv har oplevet som modstander. Jeg har spillet i Randers i stort set hele min karriere og jeg følte, at det nu var tid til at tage et skridt op i min karriere og jeg ser meget frem til at blive en del af alt det gode man har gang i her i Aarhus," siger Nicolai Poulsen, der får nummer 6 på ryggen i AGF.

Nicolai Poulsen har spillet 177 kampe i Superligaen for Randers FC. Derudover har han optrådt otte gange for Sarpsborg i den norske Eliteserie og tre gange for det danske U21 landshold. 

Anbefalet til dig

AGF