Pokalopgør mellem Aarhus Fremad og AGF spilles på Ceres Park

AGF
Foto: AGF / Ole Nielsen
Pokalkampen mellem Aarhus Fremad og AGF der i første omgang skulle afvikles på Riisvangen Stadion, skal i stedet spilles på AGFs hjemmebane, Ceres Park.

Lige nu læser andre også

Som det lavest rangerede hold, ville Aarhus Fremad have hjemmebanefordel, når de på onsdag skal møde AGF i Sydbank Pokalen. Sådan bliver det dog ikke, og kampen kommer derfor til at blive afviklet på AGFs hjemmebane Ceres Park.

Inde på DBU's hjemmeside er kampen officielt rykket fra Riisvangen Stadion til Ceres Park, og da Aarhus Fremad ellers udtrykte, at de gerne ville spille på hjemmebane tyder det meget på, at TV-rettighedsindehaverne har valgt, at lokalopgøret i Pokalturneringen skal sendes på TV.

Intet lysanlæg på Riisvangen Stadion

På Riisvangen Stadion er der ikke noget lysanlæg, og da solen går forholdsvis tidligt ned her i efteråret, vil det altså ikke være muligt at transmittere kampen fra Aarhus Fremads hjemmebane.

Selvom kampen spilles på AGFs hjemmebane, så vil det fortsat være Aarhus Fremad der står som hjemmehold, og de vil derfor skulle benytte sig af AGFs normale omklædningsrum, mens AGF er henvist til udebaneholdets ditto.

Kampen afvikles onsdag den 26. september klokken 18:30, og det forventes, at kampen sendes på TV3Sport.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra Aarhus Fremads direktør, men vi kom ikke igennem.

 

Anbefalet til dig