Der blev hverken danset på bordene eller slået søm i, da partneren, redaktøren og kulturmedarbejderen fra Vejle24 satte sig til rette i lokalerne på Dæmningen, hvor Heidi’s Bier Bar tidligere havde til huse. Derimod bad vi hver madbod i det nyåbnede Street Food Vejle om at servere os den ret, der på bedste vis repræsenterer deres køkken.
Vi har forsøgt at sætte ord på de mange smagsindtryk i Street Food Vejle og give hver ret en bedømmelse på en skala fra 1 til 6 stjerner.
Indish: Butterchicken - 55 dkr
Rikki (Partneren): Det er en ret med autentiske smagsnuancer, men jeg savner noget mere spark. ****
Christen (Kulturmedarbejderen): Det er en velsmagende, men også ganske ufarlig ret. Enhver pensionist ville kunne spise den med velbehag. ***
Helge (Redaktøren): Jeg kan godt være enig i at den mangler lidt mere krydderi, men jeg vil også rigtig gerne give dem kredit for deres ris. De er al dente og ser næsten hjemmelavede ud. ****
Gennemsnit: 3,7
MOW: Bún Special - 110 dkr
Rikki: Det er den klart dyreste ret, men man får valuta for pengene - og den indbagte reje var eminent. *****
Christen: Det er en æstetisk rigtig flot ret, og den er virkelig velsmagende og har en stor variation af forskellige smagsindtryk. *****
Helge: Dejligt saftigt og velstegt kød, og den lille chip som havde en vis lighed med flæskesvær var et godt twist. *****
Gennemsnit: 5
Mohira: 3 Tacos - 80 dkr
Rikki: Det er nogle gode tacoskaller, de er langt bedre end de hårde nede fra supermarkedet. Hvis jeg kunne få noget andet fyld i, så ville jeg være glad. ***
Christen: Spændende og nytænkende ret, som for det meste rammer plet. ****
Helge: Kødet er lidt for overstegt, og jeg synes også at syren er for overdøvende. **
Gennemsnit: 3
Industriens Gadekøkken: Sticky Chicken - 40 dkr
Rikki: Hands down den bedste kylling jeg nogensinde har smagt. Jeg begynder at sætte mere og mere pris på Street Food Vejle. ******
Christen: En super og lækker saftig kylling, men det bærer præg af at være en sidedish - der mangler noget tilbehør. ****
Helge: Kyllingen var lækker, men jeg kan på ingen måde se hvad den dusk persille på toppen gør for retten. ****
Gennemsnit: 4,7
Otto's: Otto's tallerken - 79 dkr.
Rikki: Det er noget super lækkert kød, men jeg er ikke synderligt vild med tilbehøret. ***
Helge: Lækker dyppelse og tomatsalsa, men couscoussen eller bulguren i bunden havde fået for meget og mindede mere om grød. ***
Christen: Dejligt velkomponeret ret med forskellige smagsnuancer. ****
Gennemsnit: 3,3