3 ting du skal have styr på som det første i bryllupsplanlægningen

18/1/23 11:10

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Selvom det er enormt spændende at planlægge et bryllup, kan det også hurtigt blive overvældende og stressende. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, og planlægges, før den store dag oprinder. Der er dog særligt 3 ting, du skal have styr på som det første i bryllupsplanlægningen. Læs med herunder og få mere information. 

Tøjet skal på plads

Det første, du skal have styr på i bryllupsplanlægningen, er tøjet. Dette gælder uanset, om du ønsker at have et intimt rådhusbryllup eller et stort kirkebryllup. Ønsker du en smuk kjole, eller et flot jakkesæt, til dagen, er det vigtigt, at du starter i god tid. Det kan nemlig være rigtigt svært at finde det helt rigtige. Når du har fundet tøjet til den store dag, skal det formentlig syes til, så det passer helt perfekt. Ønsker du et skræddersyet jakkesæt eller en skræddersyet kjole, skal dette være på toppen af din to-do liste inden brylluppet!

Lokationen skal i hus

Det næste, du skal have styr på i bryllupsplanlægningen, er lokation. Der findes mange forskellige, smukke bryllupslokationer rundt omkring i både Danmark og udlandet. Det er derfor vigtigt, at du hurtigt får gjort dig nogle tanker om, hvordan du ønsker, lokationen skal være. Vælger du en meget populær lokation, kan du risikere at komme på venteliste. Det er derfor uhyre vigtigt, at du får valgt en dato, og booket en lokation, så hurtigt som muligt. 

Menuen skal sættes

Når både tøj og lokation er på plads, er det tid til at gå i detaljer med selve dagen. Dette gælder igen uanset, om du vil have et intimt rådhusbryllup eller et stort kirkebryllup med fest hele natten. Du skal blandt andet overveje, hvad menuen skal stå af. Du skal overveje, om du ønsker at bruge kokken på din valgte lokation, eller om du selv vil sørge for mad. Derudover skal du overveje, om du ønsker en speciel bryllupskage. Det overrasker de fleste, hvor svært det kan være at sætte den rigtige menu! Det er altså vigtigt, at du overvejer dette i god tid før brylluppet. 

Nu er du klar til at påbegynde den magiske bryllupsplanlægning!